Υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στα Ιωάννινα έπεσε θύμα απάτης, όταν άγνωστος τον έπεισε τηλεφωνικά να του δώσει κωδικούς ενεργοποίησης προπληρωμένων καρτών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Μαρτίου 2026. Ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήταν εκπρόσωπος εταιρείας που διαχειρίζεται τα τερματικά έκδοσης προπληρωμένων καρτών και είπε στον υπάλληλο ότι έπρεπε να αποσυρθούν κάποιες κάρτες από την κυκλοφορία.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του, ο υπάλληλος τού έδωσε τους κωδικούς ενεργοποίησης, με αποτέλεσμα να χάσει συνολικά 130 ευρώ.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε τώρα δικογραφία σε βάρος του άνδρα από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.











