Οι «κακές παρέες» καίνε την υποψηφιότητα Γεωργιάδη στη Δράμα

Ο άτυπος προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων και wanna be υποψηφίων Βουλευτών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Οι πρώτοι δίνουν ήδη τη μάχη του σταυρού, ενώ οι δεύτεροι – οι wanna be – δίνουν τη μάχη της ένταξης σε ένα ψηφοδέλτιο!

Στην περίπτωση των wanna be υποψηφίων βουλευτών ανήκει και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο οποίους δίνει των υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να κερδίσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην πατρίδα του τη Δράμα.

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθυμίζεται ότι είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας και μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδα

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν τις ισορροπίες και το πολιτικό παρασκήνιο στη Δράμα, ο «υπόγειος πόλεμος» έχει ξεκινήσει και ήδη στην πρώτη γραμμή βρίσκεται και ο Πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου Στέφανος Γεωργιάδης.

Αιτία, οι «κακές παρέες» του και οι δημόσιες εμφανίσεις του με πρόσωπα που έχουν σοβαρές ανοικτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη!

Ανοικτές υποθέσεις που αφορούν σε απάτες κατά του ελληνικού δημοσίου είτε κατά της ΕΕ, και μάλιστα προσώπων που κατέχουν αξιώματα στο χώρο της κοινωνικοεπιχειρηματικής ζωής του τόπου τους!

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι και ο καλός φίλος και συνάδελφος του Στέφανου Γεωργιάδη, Πρόεδρος του Νησιωτικού Επιμελητηρίου, του οποίου το παρατσούκλι στο νησί είναι «νεροκλέφτης», μιας και πιάστηκε στα πράσα να καταναλώνει νερό στο ξενοδοχείο που διατηρεί, χωρίς χρέωση δυο αδήλωτων παροχών και μέσω μιας παροχής χωρίς υδρόμετρο… λαμβάνοντας βέβαια και το αντίστοιχο πρόστιμο!

Ο Πρόεδρος «νεροκλέφτης» μάλιστα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και μια ακόμη πιο σοβαρή περίπτωση με τη δικαιοσύνη – εδώ και αρκετά χρόνια – καθώς φέρεται να έκανε χρήση πλαστής ταμειακής μηχανής η οποία ήταν μέρος ενός προσχεδιασμένου «εγκλήματος», για αυτό και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε  φυλάκιση…

Χωρίς αυτό να σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξή του στο αξίωμα του Προέδρου Επιμελητηρίου, μιας και ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για να εκπέσει κάποιος των καθηκόντων του.

Βέβαια, με δεδομένο ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη απονέμεται στη χώρα μας μετά από 10-15 χρόνια, δεν είναι να απορεί κανείς για το πώς επιβιώνουν και αναπτύσσονται οι κάθε λογής «επιφανείς» απατεώνες!

Ο προβληματισμός στην Πειραιώς και ο αγώνας του Στέφανου Γεωργιάδη

Τα παραπάνω φαίνεται πως είναι γνωστά εδώ και λίγο καιρό στην Πειραιώς, καθώς ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ κάνει φύλλο και φτερό τον βίο και την πολιτεία όλων των wannabe υποψηφίων Βουλευτών, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών και τις γνωστές υποθέσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Και φυσικά δεν εκλείπουν οι εσωκομματικοί αντίπαλοι εκ Δράμας, που σπεύδουν καλοπροαίρετα να ενημερώσουν το στρατηγείο της ΝΔ στην Πειραιώς για όλα τα ανοιχτά μέτωπα που ενδεχομένως έχει να αντιμετωπίσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας.

Ο Στέφανος Γεωργιάδης λοιπόν θα πρέπει να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τον εν λόγω Πρόεδρο Επιμελητηρίου – τον γνωστό ως «νεροκλέφτη», προκειμένου να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου και κρίθηκε σωστό να «κοπεί» από τη φωτογραφία εν ενεργεία Υπουργός της Κυβέρνησης ο οποίος φωτογραφήθηκε εθιμοτυπικά σε «νεκρό» πολιτικά χρόνο με τους δυο Προέδρους των Επιμελητηρίων κ.κ. Στέφανο Γεωργιάδη Πρόεδρο Επιμελητηρίου Δράμας και Σωτήρη Σκιαδαρέση Πρόεδρο Επιμελητηρίου Λευκάδας.