Αγωνία για τον 26χρονο Παναγιώτη που εξαφανίστηκε από την Καρδίτσα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Προδρόμου από την εξαφάνιση του 26χρονου Παναγιώτη Βλάσση στις 12/12/2023, όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Παναγιώτη Βλάσση από την περιοχή του Προδρόμου στην Καρδίτσα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την οικογένειά του στις 12/12/2023 σκόπευε να ταξιδέψει προς την Αθήνα, ωστόσο το αυτοκίνητό του βρέθηκε στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Ο Παναγιώτης Βλάσσης έχει ύψος 1,88 μ. Και 95 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.