Άνοιξαν τα Public Ιωαννίνων για πώληση συγκεκριμένων ειδών – Τι μπορείτε να αγοράσετε

Ανοικτά για επίσκεψη χωρίς ραντεβού, είναι πλέον 41 φυσικά καταστήματα Public μεταξύ των οποίων και το κατάστημα των Ιωαννίνων.

Ειδικότερα είναι ακτοικά τα τμήματα των βιβλιοπωλείων και των χαρτικών ειδών. Πλέον, όσοι επισκεφθούν τα Public μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους, βιβλία για τους ίδιους και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να τα αγοράσουν άμεσα, χωρίς ραντεβού ή “click away”, με απόλυτη ασφάλεια.

Παράλληλα, τα φυσικά καταστήματα Public παραμένουν ανοικτά και για να καλύψουν τις εορταστικές –και όχι μόνο- ανάγκες σε γραφική ύλη και ημερολόγια, δίνοντας την ευκαιρία για ακόμη ένα εξαιρετικό δώρο, άμεσα, χωρίς αναμονή.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα των καταστημάτων αφορά μόνο τα κατά τόπους τμήματα βιβλίων και χαρτικών ειδών, όπως άλλωστε ορίζουν οι σχετικές αποφάσεις της πολιτείας. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από 9:00 έως 20:00 ενώ για την πιο εύκολη αναζήτηση των καταστημάτων μπορεί κανείς να δει εδώ την πλήρη λίστα των 41 σημείων πώλησης που άνοιξαν.

Οι παραγγελίες, φυσικά, συνεχίζονται και online, μέσω του Public.gr αλλά και με απλή παραλαβή στο κατάστημα, μέσω Click Away.