ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ: Άνδρας σε ταβέρνα δελέασε γάτα με φαγητό και την κλώτσησε στη θάλασσα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στη χώρα μας και παρά το γεγονός ότι πλέον οι δράστες διώκονται ποινικά και απειλούνται με σημαντικά χρηματικά πρόστιμα. Κάποιοι φαίνεται πως θεωρούν αστείο και διασκεδαστικό να βασανίζουν σκύλους και γάτες ή ακόμα και να τα σκοτώνουν…

Ένα νέο περιστατικό βασανισμού ζώου έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την Αιδηψό. Συγκεκριμένα, μια παρέα νεαρών που τρώει σε ταβέρνα φαίνεται να πετάει στη θάλασσα μια γατούλα που χουρχουρίζει στα πόδια τους για λίγο φαγητό…

Πρόκειται για μια παρέα τριών ατόμων, δύο αντρών και μιας γυναίκας, που έχουν βγει να φάνε σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό. Εκεί ένας από τους άνδρες προσπαθεί να δελεάσει το γατάκι με ένα ψαράκι και ενώ φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να το ταΐσει, με μία απάνθρωπη κίνηση κλοτσάει τη γάτα στη θάλασσα!

Μάλιστα, ο άνδρας συνεχίζει, προσπαθώντας να πιάσει και τη δεύτερη γάτα για να τη ρίξει και αυτή στη θάλασσα.

Η γυναίκα της παρέας ακούγεται να ξεκαρδίζεται στα γέλια, ενώ κανείς δεν προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να βασανίσει το ανυπεράσπιστο ζώο. Δεν είναι σαφές τι απέγινε το γατάκι που έριξε στη θάλασσα. Ωστόσο, ο ίδιος και η παρέα του φρόντισαν να κάνουν το βασανισμό της γάτας story στα social media!

Το ανεκδιήγητο περιστατικό έφερε στο φως η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:

newsit.gr