Χρ. Τσιρογιάννης «Πρέπει να δοθεί άμεσα λύση για τους εργάτες γης»

Οι επισκέψεις σε επιχειρηματικές μονάδες που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο το προσωπικό του ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και την τοπική οικονομία συνεχίστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Σειρά είχε η Αρτινή εταιρεία “BIO -KIWI ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ” ,παραγωγής, εμπορίας, τυποποίησης και εξαγωγής ακτινιδίων.

Εκεί συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Ευάγγελο Κακοσίμο, αλλά και το προσωπικό, όπου συνομίλησαν για θέματα της επιχείρησης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων.

Ακολούθησε ξενάγηση από τον επιχειρηματία, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης με σύγχρονο εξοπλισμό που πληροί τις απαιτούμενες ανάγκες για διαλογή, αποθήκευση και τυποποίηση προϊόντων σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, από τον επιχειρηματία, με τον Δήμαρχο να βλέπει από κοντά την διαδικασία της τυποποίησης/ συσκευασίας/ αποθήκευσης και να ενημερώνεται για την διαδικασία των εξαγωγών.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Δημοτικής μας Αρχής να στηρίξει τις επιχειρήσεις, να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα παραγόμενα είδη να αναδείξει το αξιόλογο επιχειρηματικό δυναμικό της περιοχής μας και παράλληλα να παρέμβει στα αντίστοιχα Υπουργεία, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο τους.