Χριστούγεννα στην Άρτα: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Παιδικές παραστάσεις, χορευτικά, παραμύθια, μάγους και δράσεις για όλη την οικογένεια, είναι μερικές από τις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αρταίων, σε συνεργασία με Συλλόγους και άλλους φορείς της Άρτας για το φετινό «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι».

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, την συναυλία και τον στολισμό των δρόμων, των πλατειών, των χωριών και των γειτονιών του Δήμου, μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, έρχεται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα και να γεμίσει με χαρά και αισιοδοξία.

«Προσπαθήσαμε και φέτος να δώσουμε χαρά και αισιοδοξία και μέσα από τις εκδηλώσεις μας. Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να χαρούμε να διασκεδάσουμε. Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη σε όλους τους Αρτινούς», ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νίκος Λιόντος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με συλλόγους και άλλους φορείς της Άρτας στον παρακάτω σύνδεσμο:

www.arta.gr/xmas2023arta