Διαγωνισμός Ρομποτικής Ηπείρου: Οι ομάδες που προκρίθηκαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στα Ιωάννινα ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Ηπείρου του FIRST® LEGO® League που φιλοξένησε τις ομάδες των Ιωαννίνων και των γύρω περιοχών και αποτελεί συνδιοργάνωση της Eduact με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν για το 𝗙𝗜𝗥𝗦𝗧® 𝗟𝗘𝗚𝗢® 𝗟𝗘𝗔𝗚𝗨𝗘 𝗚𝗥𝗘𝗘𝗖𝗘 𝗙𝗜𝗡𝗔𝗟𝗦 στην κατηγορία CHALLENGE είναι οι : C3008 NROBOGEN, C3073 ROBOTZEDES, C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM.

Οι συμμετέχουσες ομάδες που προτάθηκαν για το 𝗚𝗟𝗢𝗕𝗔𝗟 𝗜𝗡𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 𝗔𝗪𝗔𝗥𝗗𝗦 (Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας) είναι οι : C3074 ROBOPHILES-ZANTE TEAM και C3008 NROBOGEN.

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν: η Ο3 Out of Ordinary, επίσημος αντιπρόσωπος προϊόντων και επιμόρφωσης LEGO Education στην Ελλάδα, οι Χρυσοί Χορηγοί Προγραμμάτων της Eduact: KLEEMANN, Ελληνικός Χρυσός, ΤΙΤΑΝ, ο Μεγάλος Χορηγός Προγραμμάτων το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ ενώ ο Χορηγός σίτισης των εθελοντών είναι η Pizza Fan.

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς εδώ: https://firstlegoleague.gr/

Κλείστε ένα ραντεβού και μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς του χρόνου στους Διαγωνισμούς: https://meetings.hubspot.com/vasilis-tanis

Για περισσότερες πληροφορίες

 

Τηλέφωνο: +30 2311 286 369