Δολοφονία Καρολάιν: Τα κενά στις απαντήσεις του 32χρονου – Ενδεχόμενο για ένταλμα σύλληψης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις νέες πληροφορίες να είναι καταιγιστικές και να ανατρέπουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ εξελίσσεται ένα θρίλερ, με τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν να έχει μία μαραθώνια απολογία στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι απαντήσεις που δίνει στους αστυνομικούς έχουν αρκετά κενά.

Για την υπόθεση η αστυνομία αφήνει πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και το ενδεχόμενο να βγει ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν.

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν: Τα νέα στοιχεία που έφεραν εσπευσμένα τον πιλότο στη ΓΑΔΑ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης (17/6).

Η αστυνομία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έψαχνε αλλού το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος, έπειτα και από τα νέα στοιχεία που εντόπισε.

Τα βασικά νέα στοιχεία της έρευνας ήταν το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας και το οποίο, μετά από επεξεργασία που έχει γίνει, έδειξε να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Ένα εύρημα το οποίο εξετάζεται είναι ότι τέθηκαν σε εφαρμογή κάποια στοιχεία του κινητού του πιλότου σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεσή του ήταν δεμένος.

Παράλληλα υπήρχε και μια χρονική απόκλιση από την αρχική κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Γι΄ αυτά τα στοιχεία η αστυνομία ήθελε απαντήσεις από τον σύζυγο της Καρολάιν, τον οποίο είχε καλέσει από χθες στη ΓΑΔΑ, όμως επιθυμία του ίδιου ήταν να βρεθεί στο σημερινό μνημόσυνο και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Παράλληλα. όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία ο 32χρονος παρελήφθη με πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς έφθασε στην Αθήνα.

Το SMS στο κινητό της Καρολάιν – Τι φέρεται να έγραψε στον πιλότο

Παράλληλα το μικροσκόπιο των αρχών βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν συγκεκριμένα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον σύζυγό της το βράδυ πριν τον φόνο.

Φαίνεται από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου ότι οι δυο τους είχαν ανταλλάξει κάποια μηνύματα στις 12 το βράδυ, τα οποία πιθανόν να δείχνουν προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι.

Κατά την ανταλλαγή των μηνυμάτων η κοπέλα βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο, ενώ στα μηνύματα υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid», με την αστυνομία να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Οι δύο ανακοινώσεις της αστυνομίας πριν την ανατροπή της υπόθεσης

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ, η αστυνομία προχώρησε σε δύο ανακοινώσεις.

Αρχικά υπήρξε μία λιτή ανακοίνωση στην οποία η αστυνομία ανέφερε: «Ο σύζυγος του θύματος στα Γλυκά Νερά βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες».

Λίγο πριν τις 18:00 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας, και η επίσης εκπρόσωπος Τύπου, Άννα Ευθυμίου, προχώρησαν σε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο», τόνισε αρχικά ο Απόστολος Σκρέκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο».

Στη συνέχεια, η επίσης εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Ευθυμίου, ανέφερε: «Σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

[su_youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=NIFuACCPnFM” width=”640″ height=”640″]