Δύο Γιαννιώτες έφτιαξαν επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής με… ταξίδι στην Αρχαία Ρώμη

Στην Αρχαία Ρώμη πρόκειται να ταξιδέψουν τους λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών δύο Γιαννιώτες με το Age of Rome, δίκης τους έμπνευσης και δημιουργίας, που σύντομα θα είναι διαθέσιμο για το κοινό.

Το Age of Rome είναι το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι της Teetotum Game Studios, που αποτελεί ένα παιχνίδι στρατηγικής και διοίκησης και διαδραματίζεται στη Ρώμη το 44 μ.Χ., ακριβώς μετά τον θάνατο του Ιούλιου Καίσαρα. Ο κάθε παίκτης παίρνει τον ρόλο ενός υποψήφιου αυτοκράτορα και σκοπός του είναι να ανοικοδομήσει τη Ρώμη και να σταθεροποιήσει την κατάσταση σε στρατό, πολιτική, εμπόριο, θρησκεία και γεωργία. Τελικός στόχος είναι να μαζέψει την περισσότερη φήμη από τα έργα του και να γίνει ο ίδιος ο επόμενος αυτοκράτορας της Ρώμης.

Το teetotum, γνωστό και στην Ελλάδα ως «Πάρτα όλα» είναι ένα αρχαίο ρωμαϊκό παιχνίδι τύπου σβούρας. Αυτό το παιχνίδι έδωσε την έμπνευση για να πάρει την ονομασία της η Teetotum Game Studios. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2021 από τους Γιαννιώτες Ευάγγελο Ευθυμίου και Αντώνη Γιαννόπουλο, με στόχο να φέρουν περισσότερη χαρά και ευτυχία στον κόσμο δημιουργώντας εμπνευσμένα επιτραπέζια παιχνίδια.

Το Age of Rome θα βγει στο Kickstarter στις 29 Μαρτίου 2022 και από εκεί με την βοήθεια του κόσμου θα γίνει πραγματικότητα.

Το Kickstarter είναι μια πλατφόρμα πληθοχρηματοδότησης (crowdfunding), στην οποία παρουσιάζει κάποιος την ιδέα του και το κοινό την στηρίζει οικονομικά προαγοράζοντας ουσιαστικά το εμπόρευμα.

https://www.kickstarter.com/projects/teetotum/age-of-rome

https://teetotumgames.com/

https://linktr.ee/teetotumgamestudios