Έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων τα εμβόλια κατά του κορονοϊού

Παρελήφθησαν πριν λίγο ( στη μία το μεσημέρι) τα εμβόλια κατά του κορονοϊού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα οποία συνοδεία περιπολικών, μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο τύπου «βαν».
Τα εμβόλια θα παραμείνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου και από αύριο Τρίτη ξεκινά ο εμβολιασμός πρώτα από τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, που επισκέπτεται τα Ιωάννινα και ακολούθως στο υγειονομικό προσωπικό. Σε πρώτη φάση θα γίνουν 380. Στην παραλαβή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Νίκος Κατσακιώρης.Παρελήφθησαν πριν λίγο ( στη μία το μεσημέρι) τα εμβόλια κατά του κορονοϊού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, τα οποία συνοδεία περιπολικών, μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο τύπου «βαν».

Τα εμβόλια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα παραμείνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Νοσοκομείου και από αύριο Τρίτη ξεκινά ο εμβολιασμός πρώτα από τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, που επισκέπτεται τα Ιωάννινα και ακολούθως στο υγειονομικό προσωπικό. Σε πρώτη φάση θα γίνουν 380. Στην παραλαβή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Νίκος Κατσακιώρης.