Έλενα Ζιάβρα: Η 28χρονη αρχαιολόγος από τα Γιάννενα που μίλησε στον Θεοδωράκη για τον αυνανισμό

Για την συνήθειά της να αυνανίζεται αλλά και για το όνειρό της να προωθήσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέσω των μουσείων μίλησε πρόσφατα στον Σταύρο Θεοδωράκη η 28χρονη αρχαιολόγος και μουσειολόγος Έλενα Ζιάβρα, στην ίδια εκπομπή στην οποία «αποκαλύφθηκε» η Ραφαέλα Μπέλλα, η νοσοκόμα που έγινε πορνοστάρ.

Η 28χρονη η οποία έχει καταγωγή και μένει στα Ιωάννινα με πρώτο πτυχίο στην αρχαιολογία, δεύτερο στη μουσειολογία και διπλωματική στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δήλωσε «υπερήφανη» που μιλάει για τον αυνανισμό.

Εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε να αυνανίζεται στα 13 της και μέχρι τα 19 της, οπότε και ήρθε στην Αθήνα για σπουδές, δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή. «Τότε γνώρισα ένα παιδί και κάναμε αμέσως σχέση που διήρκησε πέντε χρόνια. Είχα κάθε φορά οργασμό αλλά αφού χωρίσαμε έμεινα μετέωρη».

Η λύση που βρήκε, όπως είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη, ήταν να καταφύγει στις εφαρμογές γνωριμιών και τα one night stand για τα οποία είπε ότι «δεν “τελείωνα”, δεν υπήρχε οργασμός. Και αυτό συνεχιζόταν για 1,5-2 χρονια και ήταν άβολο».

Η ίδια συμπέρανε ότι αυτό οφειλόταν στο ότι δεν υπήρχε «καθόλου επικοινωνία και καθόλου συναίσθημα». Ωστόσο συνέχισε να το κάνει μέχρι που βρήκε – μέσω Instagram – τον σύντροφό της με τον οποίο «εννοείται οτι έχω οργασμό».

Η 28χρονη από τα Ιωάννινα εξομολογήθηκε, επίσης, ότι αυνανίζεται «επειδή μπορεί να έχω πονοκέφαλο η επειδή θέλω να κοιμηθώ», ότι «τώρα χρησιμοποιώ και βοηθήματα» και ότι «το συζητάμε ανοιχτά με τις φίλες μου». Είπε, τέλος, ότι «όταν ξεκίνησε η κίνησή μου “τα κάνω όλα ανοιχτά και μιλάω ανοιχτά” όλοι οι γύρω μου έπαθαν ένα σοκ, το ίδιο και οι δικοί μου, αλλά τωρα είναι οκ».

Δείτε το βίντεο: