Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διοργανώνει, σε συνεργασία με  την Περιφέρεια Ηπείρου τον Δήμο Ιωαννιτών και με επιχειρήσεις  της πόλης των Ιωαννίνων, διεθνή φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με την αντίστοιχη ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας AJAX Άμστερνταμ Ολλανδίας, στις 6 Ιουλίου 2022, στο Εθνικό στάδιο Ζωσιμάδες στα Ιωάννινα.

Η  ομάδα  των βετεράνων του AJAX θα  φιλοξενηθεί στην πόλη μας το διάστημα από 4 έως 9 Ιουλίου. 

Η ιστορική της διαδρομή, το βαρύ όνομα και η διεθνής φήμη της, προσδίδουν στην επίσκεψή της χαρακτηριστικά ενός πολύ σημαντικού γεγονότος, με διαστάσεις που ξεπερνούν τα εθνικά σύνορα.

Είναι πεποίθησή  μας  ότι η διοργάνωση αυτή, μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει  στην τοπική κοινωνία, λόγω των αισθημάτων θαυμασμού και λατρείας  προς την ομάδα του AJAX, από την οποία άλλωστε η  τοπική μας  ομάδα άντλησε το προσωνύμιο – τίτλο κύρους, αποκαλούμενη από  όλους τους φιλάθλους  ως «AJAX της Ηπείρου».

Εκτός από το αδιαμφισβήτητο αθλητικό ενδιαφέρον, πιστεύουμε ότι ο αγώνας θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προβολή της πόλης μας,  λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που θα δοθεί από εθνικά και διεθνή ΜΜΕ.  Η φιλοξενούμενη ομάδα θα συνοδεύεται από το τηλεοπτικό κανάλι του AJAX, το οποίο θα καλύψει  τον αγώνα  και όλες τις παράλληλες δραστηριότητες.

Οι τηλεοπτικές εικόνες οι φωτογραφίες και οι συνεντεύξεις  θα μεταδοθούν στην Ολλανδία και σε άλλες χώρες.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο Τύπου με το πλήρες πρόγραμμα της φιλοξενίας της ομάδας του AJAX καθώς και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της αποστολής.

Σύνδεσμος  Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ