Γιάννενα: Αυτό είναι το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης (φωτογραφία)

Γιάννενα

Ένα πανέμορφο μπαλκόνι σε ένα πανέμορφο σπίτι που διατηρεί τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της παλιάς πόλης ήταν αυτό που διακρίθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού που οργάνωσε ο Δήμος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να αναδειχθεί το ωραιότερο μπαλκόνι της πόλης και παράλληλα να διαμορφωθούν όμορφες γωνιές σε σπίτια και γειτονιές. Το Τμήμα Περιβάλλοντος ξεχώρισε το μπαλκόνι της κ. Γιολάντας Μπούμπα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Η κ. Μπούμπα με βοηθούς τις εγγονές της έχει δημιουργήσει ένα μπαλκόνι πραγματικό σημείο αναφοράς για την πόλη, γεμάτο χρώματα και πανέμορφα λουλούδια. Σήμερα βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ παρόντος του αντιδημάρχου Βασίλη Βλέτσα ο οποίος είχε την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της διενέργειας του διαγωνισμού. Όπως είπε ο κ. Βλέτσας το Τμήμα Περιβάλλοντος δέχθηκε δεκάδες πανέμορφες εικόνες από ταράτσες, κήπους και μπαλκόνια.

Ευχαρίστησε όλους για τις συμμετοχές σημειώνοντας ότι ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί του χρόνου. Ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Γιολάντα Μπούμπα και σημείωσε ότι κάθε μπαλκόνι γεμάτο λουλούδια αποτελεί στολίδι για την πόλη και προσθέτει στην ομορφιά της.

Φυσικά συνεχάρη και τις δύο εγγονές της οι οποίες συνεχίζουν την παράδοση που δημιούργησε η γιαγιά δημιουργώντας κάθε χρόνο ένα ιδιαίτερο μπαλκόνι. Οι μικρές πήραν τα δώρα τους και η κ. Μπούμπα μία γλάστρα με
λεβάντα, ένα συμβολικό δώρο που επιλέχθηκε από τον Δήμο ο οποίος προωθεί τις νέες καλλιέργειες και τις καλλιέργειες αρωματικών φυτών.