Γιάννενα: Έφυγε από τη ζωή ο Θοδωρής Λυκογιώργος

Τη μάχη για ζωή έχασε ο Θοδωρής Λυκογιώργος γνωστός από τη συμμετοχή του σε μουσικά σχήματα των Ιωαννίνων.

Ο Θοδωρής Λυκογιώργος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, μετά από ένα ατύχημα που είχε και το οποίο τελικά στάθηκε μοιραίο. Ένας άνθρωπος ταλαντούχος, ευαίσθητος, με έμφυτη ευγένεια, που η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία των Ιωαννίνων.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τη σημερινή ημέρα. Η μουσική μας οικογένεια θρηνεί την απώλεια του Θοδωρή μας. Του ανθρώπου, που με την προσπάθεια, το ταλέντο, την επιμονή και τη δοτικότητα του συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η μουσική απόπειρα μιας παρέας πέντε ατόμων να αναχθεί σε οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξεως, οι προεκτάσεις της οποίας υπερέβησαν τα μουσικά όρια. Τα όσα ζήσαμε μαζί είναι πραγματικά ανεκτίμητα και το κενό που αφήνεις δεν περιγράφεται», αναφέρουν σε ανάρτησή τους οι «Αυτόπτες Μάρτυρες», το συγκρότημα με το οποίο είχε κάνει πολλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.
Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζουν και η διεύθυνση και οι καθηγητές του Ευρωπαϊκού Ωδείου, όπου ο Θοδωρής σπούδαζε μουσική με εξαιρετική πρόοδο.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή, στις 10 το πρωί, στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στον λογαριασμό GR3801724060005406108445500 της Τράπεζας Πειραιώς, στο όνομα Μαρία Τάντου, ώστε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί ως υποτροφία μουσικής σε έναν ή περισσότερους μαθητές που έχουν ανάγκη από οικονομικής άποψης στο Ευρωπαϊκό Ωδείο Ιωαννίνων.

Πηγή: Ηπειρωτικός Αγών