Γιάννενα: Γυναίκα έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Δωρεά οργάνων μιας γυναίκας που έφυγε από τη ζωή πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων. Διαβάστε αναλυτικά…

“Χθες πραγματοποιήθηκε στο Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  δωρεά  οργάνων (νεφρών και οφθαλμών) από εγκεφαλικά νεκρή ασθενή που νοσηλευόταν  στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας.

Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Το Δ.Σ. του Νοσοκομείου και εγώ προσωπικά,  εκφράζουμε τα  συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της εκλιπούσης και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν την ζωή με τον θάνατο.

Το Δ.Σ. του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το  προσωπικό  του Νοσοκομείου μας καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων  μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ