Γιάννενα: Ποια εταιρεία κατάφερε να κάνει τα εμβόλια εκτός σειράς;

Μεγάλη συζήτηση και ερωτηματικά έχουν προκύψει σχετικά με το συμβάν των εμβολιασμών εκτός σειρά στα Γιάννενα.

Η υπόθεση των παράτυπων εμβολιασμών στα Ιωάννινα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η οποία αναφέρει τα εξής: «Μετά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που εμβολιάσθηκαν κατ’ εξαίρεση με ευθύνη των νοσοκομείων, έχουμε τώρα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα με τον κατ’ εξαίρεση εμβολιασμό εργαζόμενων σε επιχείρηση με κανονικό ραντεβού χωρίς να βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα που δικαιούται εμβολιασμούς».

Ποια είναι όμως η εταιρεία που κατάφερε να το κάνει αυτό για τους υπαλλήλους της και με ποιον τρόπο; Σε εκπομπή του Mega αναφέρθηκε ότι επιστρατεύτηκαν ακόμη και χάκερ για να «ξεγελάσουν» το σύστημα και να κλείσουν ραντεβού μιας και δεν άνηκαν στις ηλικιακές ομάδες που έχουν προτεραιότητα να εμβολιαστούν. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή πρόκειται για μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της διατροφής ενώ οι εργαζόμενοι στο εμβολιαστικό κέντρο υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά από την ηλικία των ατόμων που προσέρχονταν για εμβολιασμό.

Ωστόσο, και στα δυο νοσοκομεία έχουν διακοπεί οι εμβολιασμοί ατόμων που δεν ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες για τις οποίες επίσημα έχει ανοίξει ο εμβολιασμός. Εν αναμονή των εξελίξεων…