Γιάννενα: Πού θα κοπεί ρεύμα και νερό

Διακοπές ρεύματος και υδροδότησης θα έχουμε τις επόμενες μέρες στα Γιάννενα.

Αναλυτικά:

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 02 -06-2021 ως εξής:

Α) Από ώρα 08:30 πμ έως 13:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Περιοχή Σταυρακίου πέριξ πτηνοτροφείου κ. Μανώλη, μάντρας οικοδομικών υλικών κ. Μανώλη και Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων.

Β) Από ώρα 11:00 πμ έως 15:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Περιοχή Σταυρακίου μετά την μάντρα οικοδομικών υλικών κ. Μανώλη έως την Λαχαναγορά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.

Επίσης για αύριο, Τρίτη 1 Ιουνίου 2021, έχει προγραμματισθεί ο καθαρισμός της δεξαμενής της υψηλής ζώνης της πόλης των Ιωαννίνων. Ως εκ τούτου θα υπάρξει διακοπή νερού στις περιοχές Δροσιάς, Πεντέλης και Καρδαμιτσίων (από την οδό Φίλιππα Γιώτη έως τον Προφήτη Ηλία) από τις 8:00 ως τις 14:00 περίπου.