Γιάννενα: Πού θα κοπεί το ρεύμα Τετάρτη και Πέμπτη

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

1) Την Τετάρτη 26-05-2021

Α) Από ώρα 11:30 πμ έως 15:30 μμ στις παρακάτω περιοχές : Αβγό και στην ευρύτερη περιοχή πέριξ των επιχειρήσεων ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ – Ζωοτροφές κ. Μπλέτσα – πτηνοτροφεία κ. Πετράκη & κ. Ζώη.

2) Την Πέμπτη 27-05-2021:

Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 11:30 πμ στις παρακάτω περιοχές : Άνω Λαψίστα πέριξ πτηνοτροφείου κ. Τσάγγου Αγγελικής.

Β) Από ώρα 12:30 μμ έως 14:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Ιωάννινα στην συνοικία Βοτανικού στις οδούς Βογιάνου στο ύψος της συμβολής με Γεννηματά, Γεννηματά από Βογιάνου έως Σαλαμίνος, Σαλαμίνος, Αιγίνης, Ύδρας και παρόδους.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.