Γιάννενα: Στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη στην Ελεούσα– Καρέ καρέ η σύλληψή του (video)

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες σε ανακριτή και εισαγγελέα του 31χρονου καταζητούμενου LAERT HAXHIU, που συνελήφθη στην περιοχή Ελεούσα Ιωάννινων και κατηγορείται για δολοφονίες στην Αλβανία,  και του 35χρονου οδηγού που τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο 35χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, για την διευκόλυνση εισόδου παράτυπου μετανάστη στην Ελλάδα, απείθεια προς της Αρχές, πλαστογραφία και ψευδή κατάθεση.

Για τις ίδιες κατηγορίες ελεύθερος αφέθηκε και ο 31χρονος κακοποιός, ο οποίος ωστόσο θα οδηγηθεί στη δικαστική φυλακή Κορυδαλλού μέχρι να υποβληθεί επίσημο αίτημα για την έκδοση του, καθώς καταζητείται από την Αλβανική αστυνομία ως μέλος εγκληματικής ομάδας, ενώ έχει κατηγορηθεί για δολοφονίες και απόπειρες δολοφονιών στην Αλβανία.

Δείτε αποκλειστικά στο ertnews το βίντεο της σύλληψης του Αλβανού κακοποιού

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Δημήτρη Κοντούλα, δεν αποδέχεται τις κατηγορίες για τη δολοφονική επίθεση στη Λούσνια το 2017 με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, δεν επιθυμεί την έκδοση του στις αλβανικές αρχές και ζητά να παραμείνει στην Ελλάδα.

Η υπόθεση θα πάει στο συμβούλιο Εφετών αρμόδιο για να αποφασίσει υπέρ η κατά της έκδοσης, και εν συνεχεία ο Άρειος Πάγος .