Γιατί να επισκεφθώ τη Σαντορίνη;

Ένας επίγειος παράδεισος γνωστός για το ηλιοβασίλεμα, τις γεύσεις και τα τοπία του.

Σωστά καταλάβατε ότι γίνεται αναφορά στη Σαντορίνη η οποία χωρίς υπερβολές είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας σε αυτό το νησί, η απάντηση είναι ναι και μάλιστα δικαιολογημένα μιας και οι δραστηριότητες που θα κάνετε και τα μέρη που μπορείτε να  επισκεφθείτε στο νησί είναι πραγματικά αμέτρητα και αξέχαστα. Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι λόγοι που πρέπει να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη.

  • Το κλικ που θα κάνετε στην Οία 

Η Οία είναι ένα πολύ γνωστό γραφικό χωριουδάκι της Σαντορίνης μέσα στο οποίο θα τραβήξετε πραγματικά τις πιο όμορφες φωτογραφίες. Το τοπίο, τα λευκά σπιτάκια, τα στενάκια γεμάτα παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα ταβερνάκια των ντόπιων είναι όλα μια αυθεντική απεικόνιση του ελληνικού νησιώτικου κόσμου ο οποίος πρόκειται να σας μαγέψει.  Η επίσκεψη στην Οία αξίζει πραγματικά και σίγουρα οι φωτογραφίες που θα βγάλετε στον προορισμό αυτό θα εντυπωσιάσουν φίλους και γνωστούς.

  • Οι πρωτόγνωρες γεύσεις που θα δοκιμάσετε

Το ηφαιστειακό έδαφος του νησιού έχει δώσει την ευκαιρία στους ντόπιους να παράγουν μερικά από τα πιο νόστιμα φαγητά. Στην επίσκεψη σας λοιπόν θα κάνετε ένα ταξίδι γευσιγνωσίας και θα δοκιμάσετε μερικές εκλεπτυσμένες και νόστιμες γεύσεις που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού.

  • Οι παραλίες που θα ανακαλύψετε

Η Σαντορίνη είναι γεμάτη πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά. Για να κάνετε την επίσκεψη σας ακόμα πιο περιπετειώδη και πιο ιδιαίτερη μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος και να κάνετε το γύρω του νησιού εξερευνώντας πολλές παραλίες γεμάτες ηφαιστιογενή βράχια με ιδιαίτερα χρώματα και πέτρες. Υπηρεσίες όπως η Santorini boat rental https://www.google.com/maps/place/Santorini+Boat+Rental/@36.3373181,25.4332017,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x1499cfca5b239213:0x9fc3cd1b8dfd6044!8m2!3d36.3373181!4d25.4332017!16s%2Fg%2F11fvx8g9_2?entry=ttu μπορούν να μετατρέψουν αυτό το όνειρο σε πραγματικότητα και να σας δώσουν την ευκαιρία να νοικιάσετε με τη παρέα σας ή τον σύντροφό σας το δικό σας σκάφος.

  • Το ηλιοβασίλεμα που θα παρακολουθήσετε 

Δεν γίνεται να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη και να μην απολαύσετε αυτό το πασίγνωστο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Η πορτοκαλοκόκκινη φλογερή απόχρωση του ουρανού χωρίς καμία υπερβολή κλέβει κάθε βλέμμα και κάνει κάθε τουρίστα του νησιού να σταματά ότι κάνει για να χαζέψει αυτό το θέαμα.

  • Τα τοπία που θα δείτε

Από το νησί της Σαντορίνης έχετε την ευκαιρία να δείτε από μια πανοραμική θέα το ηφαίστειο που βρίσκεται κοντά στο νησί και να ρίξετε μια ματιά σε πολλά χωριουδάκια και τοπία. Στο νησί αυτό θα έρθετε σε επαφή με τη φύση και θα ανακαλύψετε πραγματικά τις ομορφιές που κρύβει μέσα της η Ελλάδα.