Η ανακοίνωση για την αιτία θανάτου του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή μόλις στα 48 του χρόνια, με την είδηση του θανάτου του να έχει «κατακλύσει» τα social media και τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η αιτία του θανάτου του, ωστόσο, δεν μαθεύτηκε μέχρι να κάνει σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» πέθανε μετά από μία σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

mpimpilas_kompogiorgas83

Ο πρωταγωνιστής του «Εραστή Δυτικών Προαστίων», Αλέξης Γεωργούλης, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του με μια φωτογραφία του, την οποία και ανάρτησε στο Instagram. «Καλό παράδεισο αγαπημένε Αλέξανδρε» του έγραψε

erastis_ditikonproastion_ithopoios3

Το ίδιο και ο Βασίλης Παλαιολόγου, που επίσης συμμετείχε στη σειρά και μάλιστα είχαν πολλές σκηνές μαζί, αφού υποδύονταν δύο φίλους.

«Φεύγουν νέοι άνθρωποι» έγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος.

Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον τηλεοπτικό αδερφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων», Νίκο.