Η απάντηση της σχολής Atlas στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα

Τη διακοπή της συνεργασίας με την ποδοσφαιρική ακαδημία του Άτλα ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και η απάντηση ήρθε ακριβώς την επόμενη μέρα.

Η πρώτη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ύστερα από τις συνεχιζόμενες απόπειρες δυσφήμισης και τις επιθέσεις εναντίον του Σωματείου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από συγκεκριμένα πρόσωπα της Ιδιωτικής Ακαδημίας “Άτλας”, η Διοίκηση του Σωματείου αποφάσισε να διακόψει κάθε είδους συνεργασία με την συγκεκριμένη Ακαδημία, με συνέπεια πέραν όλων των άλλων σχέσεων, να μην συναινεί από τώρα και στο εξής στην Έκδοση Δελτίων για τις Υποδομές μας Κ17-Κ19 αθλητών από την συγκεκριμένη ακαδημία.

Θα θέλαμε να τονίσουμε σε όλους και με όλους τους τόνους, ότι οι Ακαδημίες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και οι υποδομές της δεν είναι Ιδιωτικών Οικονομικών Συμφερόντων.

Είναι οι ΥΠΟΔΟΜΈΣ της μεγάλης μας ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ.

Σε αντίθεση περίπτωση, θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε στον διαχωρισμό και με έτερες Ακαδημίες που λειτουργούν εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Τέλος τονίζουμε ότι με την πλειοψηφία των Ακαδημιών της πόλης μας έχουμε τις καλύτερες των σχέσεων.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ.

Εκ της Διοίκησης”

Η απάντηση της Atlas 

“Πάγια αρχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Άτλας Epirus FC είναι να μη χρησιμοποιεί παιδιά σε διαμάχες, πόσω μάλλον όσο αυτές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο ορισμένων.

Θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όπως έχουμε εδώ και 5 χρόνια, όντας συνεργαζόμενη ακαδημία. Για τα υπόλοιπα συκοφαντικά που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματος.
ΥΓ: Ο σεβασμός δεν απαιτείται. Κερδίζεται.
ΥΓ: Καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρα των παιδιών της πόλης που επιθυμούν μέσα από την προσπάθεια τους, αν επιλέγουν, να ενταχθούν στις υποδομές της ομάδος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.
Εκ του Δ.Σ.”