Η ΕΡΤ 3 στις Σπηλιές της Περσεφόνης στην Αμμουδιά της Πρέβεζας (βίντεο)

Την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και σε ζωντανή σύνδεση στην  εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3 ο φακός βρέθηκε στο Υπέροχο Τουριστικό Χωριό του Νομού της Πρέβεζας την Αμμουδιά.

Με την βοήθεια του Χρήστου Χριστοδούλου ξεναγού και βαρκάρη αλλά και με τον έναν και Μοναδικό Γιώργο Μπίζιο (Ο Χάρος του ποταμού Αχέροντα) αναφερθήκαμε στην Μυθολογία για την διαδρομή που κάνουν οι ψυχές μέσω του Μυθικού Αχέροντα στον κάτω κόσμο αλλά και για τις ιδιαίτερες σπηλιές της Περσεφόνης, όπως αναφέρει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας φροντίζει να προβάλει ότι σημαντικό και ιδιαίτερο Τουριστικού Συγκριτικού Πλεονεκτήματος διαθέτει ο Νομός της Πρέβεζας αλλά και τους ανθρώπους που υποστηρίζουν με πάθος το σημαντικό έργο για να το μεταφέρουν στους επισκέπτες που επιλέγουν τον Νομό μας για τις διακοπές τους.

Η κάθε γωνιά, το κάθε χωριό του Νομού μας έχει τις δικές του τουριστικές ιδιαιτερότητες και θα πρέπει με κάθε τρόπο να αναδειχθούν, πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια όπως και με τους τοπικούς φορείς και ανθρώπους.

Εντυπωσιακή η αναφορά του Χρήστου Χριστοδούλου στην Μυθολογία όπου με τους παρουσιαστές της εκπομπής Κατερίνα Ρενιέρη και Νίκο Πιτσιακίδη, μετέφεραν στον τηλεθεατή πως περνάει και πως βιώνει ο επισκέπτης την μίνι κρουαζιέρα του Μυθικού ποταμού Αχέροντα, αλλά και την περιήγηση στις σπηλιές της Περσεφόνης που βρίσκονται λίγο έξω από τις εκβολές του ποταμού στο Ιόνιο πέλαγος.

Ανεπανάληπτος και Μοναδικός ο “Χάρος “του ποταμού Γιώργος Μπίζιος όπου στην παράκληση του Προέδρου της Ένωσης να “σπάσει” ένα χαμόγελο, του αποκρίθηκε πως ο “Χάρος” γελάει όταν κλαίνε οι άλλοι!!!!!

Ως Ένωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ξεναγό Χρήστο Χριστοδούλου για την βοήθεια και την συνεργασία με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας, όπως και τον βαρκάρη και ξεναγό Γιώργο Μπίζιο στον ρόλο του “Χάρου”με την άψογη αμφίεση του με την κάπα και την κοσιά!!!

Ευχαριστούμε την ΕΡΤ3 για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας διέθεσε, τους παρουσιαστές της εκπομπής Κατερίνα Ρενιέρη και Νίκο Πιτσιακίδη, αλλά και όλους τους συντελεστές του κοντρόλ για το άψογο αποτέλεσμα.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZCYIS_VxVkQ”]