Η Μαρίνα Σάττι στα Γιάννενα!

Στον Πολυχώρο Αγορά, την Κυριακή 26.11.2023

Pop, mainstream και ethnic, αλλά πάντα σύγχρονη και διαχρονική, η Μαρίνα Σάττι, αφού περιόδευσε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό ξεσηκώνοντας το κοινό, ετοιμάζεται να μεταφέρει σε κάθε σκηνή ένα εντυπωσιακό μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της.
Τρυφερή και εκρηκτική, μελωδική και αισθησιακή, αλλά και άκρως ανανεωμένη δημιουργικά, μιας καλλιτέχνης που δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει, μας καλεί σε ένα συναυλιακό γεγονός που, μέσα από ανατρεπτικές προσεγγίσεις και απρόσμενους πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.
Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της κι από τις μουσικές δονήσεις της ελληνικής υπαίθρου που μας σύστησε μέσα από το πρόσφατο μικρομηκάδικο ντοκιμαντέρ της FLABOURO ως το viral του καλοκαιριού TUCUTUM, η Μαρίνα Σάττι έρχεται με μια σπουδαία μπάντα να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της, σε μια αξέχαστη βραδιά που θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.
Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός -η Μαρίνα Σάττι βάζει Σπίρτο και Βενζίνη όπου κι αν βρεθεί!
Συντελεστές:
Μαρίνα Σάττι
Έλενα Λεώνη: Τραγούδι
Ερασμία Μαρκίδη: Tραγούδι
Δημήτρης Μπρέντας: Πνευστά
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Αποστόλης Μπουρνιάς: Κρουστά
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. κρατήσεων: 6932580464
Προπώληση εισιτήριων: ticketservices.gr και Πολυχώρος Αγορά