Η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην καρδιά των Ιωαννίνων!

Τα Nakas Book House ανήκουν στον όμιλο NAKAS GROUP και σήμερα μετράνε 11 φυσικά  καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakasbookhouse.gr. 

Ο όμιλος NAKAS GROUP κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά τόσο αναφορικά με την  εκδοτική του δραστηριότητα, όσο και στον τομέα των εισαγωγών, των εξαγωγών και της εμπορίας  βιβλίων και τουριστικών αναμνηστικών ειδών. 

Οι δραστηριότητες του Ομίλου διακρίνονται σε τρεις κλάδους: παραγωγή προϊόντων, χονδρικό και  λιανικό εμπόριο. 

Την Παρασκευή 30.07.21 άνοιξε τις πόρτες του, στην καρδιά των Ιωαννίνων, επί της οδού  Παπάζογλου 4, το ολοκαίνουργιο κατάστημα Nakas Book House. 

Ένα σύγχρονο βιβλιοπωλείο με ιδιαίτερα προσεγμένο design, που συγκεντρώνει χιλιάδες βιβλία  όλων των κατηγοριών, επώνυμα παιχνίδια, σχολικά, χαρτοσχολικά και είδη δώρων θα γίνει το νέο  αγαπημένο στέκι για μικρούς και για μεγάλους! 

Το βιβλιοπωλείο Nakas Book House είναι χώρος κατάλληλος για αναζήτηση και περισυλλογή.

NAKAS BOOK HOUSE ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

Τηλ: 2651072007 •Δ /νση: Παπάζογλου 4, 45444, Ιωάννινα • email: ioannina@nakasbookhouse.gr www.nakasbookhouse.gr facebook.com/nakasbookhouse instagram.com/nakasbookhouse/ 

Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, αναζητώντας εύκολα αυτό που ψάχνουν στο διώροφο κατάστημα Nakas Book House, στον πεζόδρομο της Παπάζογλου,  κάνοντας την παραμονή τους στον χώρο ευχάριστη!   

Τα Nakas Book House φροντίζουν οι επισκέπτες να είναι πάντα ευχαριστημένοι παρέχοντάς τους  συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες! 

Υπηρεσία Delivery 

Μία υπηρεσία που εφαρμόζουν τα βιβλιοπωλεία Nakas Book House, για την ταχύτερη  εξυπηρέτηση των πελατών. Χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, καθυστερήσεις και  ενδιάμεσες εταιρίες ταχυμεταφορών. Το καταρτισμένο προσωπικό των βιβλιοπωλείων σας  εξυπηρετεί άμεσα, με ένα μόνο τηλεφώνημα! 

Ισχύει για παραγγελίες τηλεφωνικές ή μέσω e-mail οι οποίες παραδίδονται στην πόλη των  Ιωαννίνων αυθημερόν και δωρεάν

Μηνιαίες Κληρώσεις 

Κάθε μήνα στα Nakas Book House διεξάγονται κληρώσεις, αναζητώντας έναν τυχερό που θα  κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας 50€! Κάθε αγορά και μία συμμετοχή!

Προσφορές και εκπτώσεις 

Κάθε εποχή και μία προσφορά! Τα Nakas Book House δημιουργούν μοναδικά πακέτα προσφορών  (σχολικά, πασχαλινά, Χριστουγέννων κ.α), ιδιαίτερες ενέργειες (καλοκαιρινές, σχολικές προσφορές)  κ.α που καλύπτουν τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επισκεπτών για κάθε εποχή! 

Διαγωνισμοί στα Social Media 

Τα Nakas Book House διαθέτουν ενεργούς λογαριασμούς στο instagram και στο facebook και κάθε  μήνα διοργανώνουν διαγωνισμούς κληρώνοντας μοναδικά δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.ο.κ)!  

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Nakas Book House περιμένει να σας εξυπηρετήσει  με γνώση, χαμόγελο και διάθεση! 

Ραντεβού λοιπόν στο νέο σημείο συνάντησης στον πεζόδρομο Παπάζογλου 4 στα Ιωάννινα!