Ηγουμενίτσα: Αστυνομικοί μετέφεραν με υπηρεσιακό όχημα 100 κιλά ναρκωτικά – Συλλήψεις μετά από τροχαίο

Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα μετά από καταδίωξη και τροχαίο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο συναδέλφους τους, που μετέφεραν ναρκωτικά…

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και μάλιστα με υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το όχημα τράκαρε σε σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, τα ξημερώματα.

Συνελήφθη επίσης ένας 19χρονος Αλβανός που φέρεται να εμπλέκεται στην διακίνηση των ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο αρχιφύλακες, ηλικίας 50 και 41 ετών, είχαν ραντεβού με τον 19χρονο Αλβανό. Όταν τον συνάντησαν του είπαν να μπει στο υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας και ξεκίνησαν, με αστυνομικούς να τους καταδιώκουν.

Το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή παρέσυρε τέσσερα τουλάχιστον σταθμευμένα οχήματα.

Έπειτα από τον σχετικό έλεγχο μέσα στο επίμαχο όχημα βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αστυνομικοί που μετέφεραν τα ναρκωτικά είχαν υπηρεσία. Οι πληροφορίες για τη δράση τους αξιολογούνταν το τελευταίο διάστημα και οι κινήσεις τους, από κάποια στιγμή και μετά βρίσκονταν υπό διαρκή παρακολούθηση.