Ιωάννινα: Παραδίδονται στα σχολεία οι μάσκες για τους μαθητές

Τις μάσκες για τους μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέλαβε από την ΚΕΔΕ ο Δήμος Ιωαννιτών.
Στο εργοτάξιο του Δήμου έφτασαν επίσης οι μάσκες που προορίζονται και για τα σχολεία των υπολοίπων δήμων του Νομού οι οποίες έχουν ήδη παραληφθεί από υπαλλήλους τους.

Από την ΚΕΔΕ απεστάλησαν 20.860 μάσκες για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 22.100 για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο Δήμος Ιωαννιτών με μέριμνα των Σχολικών Επιτροπών μετέφερε τα κιβώτια στα γραφεία τους και προχώρησε στον διαχωρισμό και την κατανομή ανά σχολείο.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αιβατίδης σε συνεργασία με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης ενημερώθηκαν οι διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων και ήδη έχει ξεκινήσει η παράδοση των μασκών στις σχολικές μονάδες.

Οι μάσκες που προορίζονται για τα νηπιαγωγεία παραλαμβάνονται από τα γραφεία των σχολικών επιτροπών και με την ολοκλήρωση της διανομής αυτής θα ακολουθήσει η διανομή στα δημοτικά σχολεία της πόλης. Η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα και χωρίς να υπάρξει καμία ταλαιπωρία ή συνωστισμός.