Ιωάννινα: Πλύσιμο κι απολύμανση σε δρόμους και πεζόδρομους

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Δήμου Ιωαννιτών για το πλύσιμο και την απολύμανση δρόμων και κοινόχρηστων χώρων στην πόλη.

Τα συνεργεία του τομέα καθαριότητας σε καθημερινή βάση και κατά τις νυχτερινές ώρες προχωρούν στην απολύμανση και το πλύσιμο δρόμων, πεζοδρόμων και πεζοδρομίων.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας σε δηλώσεις του τόνισε ότι η συγκεκριμένη παρέμβαση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. «Το διάστημα που διανύουμε είναι πολύ δύσκολο. Από την μία έχουμε την έξαρση της πανδημίας. Από την άλλη έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα ανομβρίας. Θεωρήσαμε λοιπόν, όπως και την περασμένη άνοιξη, να προχωρήσουμε σε μία μεγάλη παρέμβαση για το πλύσιμο αλλά και την απολύμανση σε δρόμους, πεζοδρόμια και σε όλους τους πεζόδρομους της πόλης», τόνισε ο κ. Πήχας.

Οι εργασίες εκτελούνται τις νυχτερινές ώρες και η ελάχιστη κίνηση πεζών και οχημάτων διευκολύνει σημαντικά τα συνεργεία του δήμου. Ο κ. Πήχας για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του τομέα καθαριότητας που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σ’ αυτή την προσπάθεια.

Για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τον Covid 19 πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: 

Πινακίδα καφετέριας εξηγεί το take away… Γιαννιώτικα και γίνεται viral