Ιωάννινα: Σεμινάριο για εκπαιδευτές παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας

Το workshop που έγινε viral σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχεται στα Ιωάννινα το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου.

Εσύ θα το χάσεις;

Είσαι παιδαγωγός, δάσκαλα, γυμναστής, νηπιαγωγός, δασκάλα γιόγκα ή πιλάτες, δάσκαλος μουσικής, θεατρολόγος, εμψυχωτής, ανιματέρ, βρεφονηπιοκόμος, ή απλά ασχολείσαι με παιδιά; Αν ναι το σεμινάριο Κινητικής Δημιουργηκότητας παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας είναι αυτό που δεν πρέπει να χάσεις!

Η Star Fitness School σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει για πρώτη φορά στα Ιωάννινα, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο Kids Motor Creativity.

Πρόκειται για ένα βιωματικό, δημιουργικό και άρτια δομημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο 12 ωρών που απευθύνεται σε ενήλικες παιδαγωγούς και θα σας εισάγει στον φανταστικό κόσμο της κινητικής δημιουργικότητας παιδιών προσχολικής (3-6 ετών) και πρώτης σχολικής ηλικίας (6-8 ετών).

Κάθε συμμετέχοντας στο σεμινάριο θα διευρύνει τους ορίζοντες του με επιπλέον γνώσεις για την κινητική δημιουργικότητα στην παιδική ηλικία καθώς και με δημιουργικά κινητικά παιχνίδια που θα μπορεί να προσαρμόσει στο μάθημα του ανάλογα την ειδικότητα του εμπλουτίζοντας το και κάνοντας το πιο ελκυστικό στα παιδιά.

Με το τέλος του σεμιναρίου κάθε συμμετέχοντας θα γνωρίζει όλα τα απαραίτητα και θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα Fit Happy Kids που εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 13 χρόνια σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Ειδική ενότητα στο σεμινάριο περιλαμβάνει coaching & business infos προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

• Δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις για την ανάπτυξη της κινητικής δημιουργικότητας των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (ικανότητα νοητικής οργάνωσης, δημιουργίας και εκτέλεσης διαφορετικών κινητικών μοτίβων) με συγκεκριμένη επιδίωξη και μαθησιακό στόχο π.χ. ανάπτυξη ρυθμού, ισορροπίας, προσανατολισμού στο χώρο

• Φιλοσοφία κινητικής δημιουργικότητας

• Χαρακτηριστικά ηλικιακών ομάδων

• Μοντέλα διαθεματικής διδασκαλίας

• Δομή και περιεχόμενα μαθήματος

• Κινητικά δημιουργικά παιχνίδια

• Διδακτική προσέγγιση του μαθήματος

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εγχειρίδιο με οδηγίες καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης. Υπεύθυνη σεμιναρίου- εισηγήτρια: Κατερίνα Δημακοπούλου, Msc Παιδαγωγική και Δημιουργική μάθηση Εισηγήτρια: Σοφία Τζαλαλή, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή 26-27 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10:00-16:00

Χώρος Διεξαγωγής: Ιωάννινα

Πληροφορίες – Δήλωση Συμμετοχής: Σοφία Τζαλαλή 6936505267 Κατερίνα Δημακοπούλου 6972233590

Κλείσε τη θέση σου άμεσα και εξασφάλισε τώρα την προνομιακή εκπτωτική τιμή που διατίθεται!