Ιωάννινα: Θλίψη από τον πρόωρο θάνατο νεαρού δικηγόρου

δικαστήρια Ιωαννίνων

Ψήφισμα για τον πρόωρο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, δικηγόρου της πόλης εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου, ΜΑΡΙΟΥ ΖΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στις 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 20:00. Ο Μάριος ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος, ακέραιος χαρακτήρας, με άρτια νομική σκέψη και παιδεία, μετριόφρων, προσηνής, με ήθος, διακρινόταν για τη συναδελφικότητα του, την εργατικότητά του, την προθυμία του, την προσφορά του στον Σύλλογο, στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου είχε εκλεγεί με μεγάλη αποδοχή και προσέφερε με αφοσίωση τις υπηρεσίες του. Η παρουσία του θα μας λείψει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκλονισμένο εκφράζει στην αγαπημένη του σύζυγο και συνάδελφό μας, Κατερίνα και στους γονείς του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του.

Αποφασίζει δε ομόφωνα να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος υπέρ κοινωφελούς Ιδρύματος, επιλογής της οικογένειας & να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων .”