Καθρέπτες δαπέδου και άλλα αξεσουάρ σπιτιού για μια νότα ανανέωσης στο χώρο σου

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που περνάμε πολλές ώρες και αξίζει να το απολαμβάνουμε στο μέγιστο βαθμό. Μια ασχολία που μπορεί να μας χαλαρώσει και να φτιάξει τη διάθεσή μας είναι η διακόσμηση του αγαπημένου μας χώρου. Παρακάτω θα βρεις προϊόντα και αξεσουάρ εγγυημένης ποιότητας, όπως οι καθρέπτες δαπέδου που θα δώσουν άλλο αέρα στην εικόνα αλλά και την αισθητική του σπιτιού σου!

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τις top προτάσεις της εποχής!

Καθρέπτες δαπέδου για σπίτι με άποψη και στυλ

Οι καθρέπτες δαπέδου είναι ιδανικό διακοσμητικό στοιχείο για να δείχνει ο χώρος μεγαλύτερος και πιο φωτεινός καθώς αντανακλά το φως. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε προτάσεις όπως ξύλο, μέταλλο αλλά και γυαλί που θα ξεχωρίσουν και τοποθέτησε τον ιδανικό στο κατάλληλο σημείο! Επίλεξε ανάμεσα σε μια μοναδική σειρά με μοντέρνα αλλά και vintage σχέδια απόκτησε αυτόν που εκφράζει την αισθητική σου.

Ρολόγια τοίχου για να μετράς τις ώρες που χαλαρώνεις στο σαλόνι σου

Μια ακόμη διακοσμητική πρόταση αποτελούν και τα ρολόγια τοίχου που κοσμούν με ξεχωριστό τρόπο κάθε χώρο. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, μεγέθη αλλά και υλικά κατασκευής. Ανακάλυψε όλα τα κομμάτια που καλύπτουν τις ανάγκες αλλά και τα γούστα σου και βρες μια γκάμα επιλογών σε προσιτές τιμές.

Κρεμάστρες τοίχου για υπέροχες αλλαγές στο χώρο

Εξίσου ενδιαφέρουσα επιλογή αποτελούν οι κρεμάστρες τοίχου που μπορούν να έχουν πρακτικό αλλά και διακοσμητικό ρόλο. Βρες μια μεγάλη συλλογή με πληθώρα σχεδίων αλλά και υλικών κατασκευής και επίλεξε τα καλύτερα για το σαλόνι ή τα δωμάτια του σπιτιού σου.

Επισκέψου την ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματος Agiovlasitis Home και επίλεξε τα καλύτερα κομμάτια μέσα από μια μοναδική σειρά επιλογών και οικονομικών προτάσεων!