Κολωνός: «Βρήκα μηνύματα από 240 άτομα στο κινητό της μικρής και μου σηκώθηκε η τρίχα»

Ο άνθρωπος που αποκάλυψε το μαρτύριο που περνούσε στα χέρια του 53χρονου η 12χρονη στον Κολωνό, μίλησε στο newsit.gr και όσα περιγράφει είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά.

Ο θείος της ανήλικης, μαζί με την αδερφή του ανακάλυψαν στο κινητό της μικρούλας τα αηδιαστικά μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος και μάλιστα περιγράφει τι έγραφαν κάποια από αυτά.

«Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στην Λευκάδα. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί», λέει.

Όπως περιγράφει της έλεγε: “Που είσαι;” και “μωρό μου”, και “τι κάνεις;” Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια. Και πριν ανοίξει αυτό το μαγαζί», λέει ο θείος της 12χρονης.

Όπως εξηγεί δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Έβλεπε τα μηνύματα και τα ξαναέβλεπε και προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε.

«Ήταν πολλά τα μηνύματα, από 240 άτομα. Αυτός έλεγε ότι είναι 16χρονη. Έλεγε στους άλλους ότι είναι 16χρονη, ότι είναι ορφανή. Δεν έχει γονείς, είναι Αλβανίδα, τέτοια πράγματα. Αυτός την παρέσυρε αλλιώς, βρήκε με τα οικονομικά», καταγγέλλει ο θείος του θύματος.

Όπως τονίζει ο θείος της 12χρονης «η οικογένεια μας ζούσε με ένα επίδομα κάθε τρεις μήνες, δεν είχαμε δουλειά. Το κορίτσι έφευγε από το σχολείο, το έψαχνα, είχε χαθεί για δύο ώρες μια φορά. Κάποια στιγμή την είχα ακούσει να μιλάει με έναν Πακιστανό και να λέει δώσε μου 50 ευρώ, πάρε 60.

Την ρώτησα τι γίνεται και μου είπε «κάνεις λάθος θείε, έδινα ένα κινητό». Όταν πήρε το κινητό της ανήλικης η αδερφή του, σύμφωνα με τον ίδιο, η αντίδραση του κοριτσιού ήταν «ότι δεν συμβαίνουν αυτά, ήταν σαν τρομοκρατημένη, ήταν νευριασμένο το παιδί είχε αλλάξει η συμπεριφορά του, ρωτούσα τα άλλα τα παιδιά μήπως έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά δεν ξέρανε τίποτα, είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά του παιδιού, το κορίτσι πήγαινε καράτε, έχει πάρει ζώνες, έλεγα αν την πειράξει κανένας θα είναι ασφαλής».

«Λυπάμαι για αυτή την κοινωνία που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», ανέφερε ενώ τόνισε πως το κορίτσι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Δείτε όσα είπε ο θείος του παιδιού στο newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ/newsit.gr