Μαζί θα τα δούμε όλα! στα Mymarket

6μηνη συνδρομή VodafoneTV μόνο €19,90€ με αγορές αξίας 30€ και άνω στα Mymarket.

Τα My market, τοποθετώντας διαχρονικά τους πελάτες τους στο επίκεντρο των υπηρεσιών τους, παρουσιάζουν μία μοναδική προσφορά και ένα υπέροχο γιορτινό δώρο. Με αγορές από €30 και πάνω, οι πελάτεςτης αλυσίδας μπορούν να αποκτήσουν συνδρομή 6 μηνών στο Vodafone TV στην προνομιακή τιμή των €19,90 και να απολαύσουν το συναρπαστικό ondemandπεριεχόμενο της πλατφόρμας,από τους μεγαλύτερους δημιουργούς.

Με το μήνυμα «Μαζί, θα τα δούμε όλα», τα Mymarketκαλούν υφιστάμενους και νέους πελάτες να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους αγορές και να αποκτήσουν το VodafoneTVσε προνομιακή τιμή.

Έναν μοναδικό προορισμό για τις καλύτερες γιορτές, αφού στην κατηγορία ITSCHRISTMASTIME θα βρει κανείς τις περιπέτειες του Κέβιν στο «Μόνος στο Σπίτι», την πριγκίπισσα Έλσα να τρέχει στις κοιλάδες του Άρεντελ στο «Ψυχρά κι Ανάποδα», τον Μπρους Γουίλις στο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει», το πιο μαγικό ταξίδι με τον Τομ Χανκς και το «Πολικό Εξπρές» του, φυσικά τον «Χάρι Πότερ και τη Φιλοσοφική Λίθο», τον ξεκαρδιστικό Γουίλ Φέρελ στο «Elf», αλλά και τον βικτωριανό Κέρμιτ στο «TheMuppetsChristmasCarol» ενώ για τους πιο…σκληροπυρηνικούς, το VodafoneTV φρόντισε με τα «Γκρέμλινς» και τον «Χριστουγεννιάτικο Εφιάλτη».

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για αγορές από όλα τα καταστήματα Mymarket, τα συνεργαζόμενα MymarketLocal και από τοmymarket.grκαι η διαδικασία είναι απλή καθώς οι πελάτες προμηθεύονται τη συνδρομή από τα ταμεία των καταστημάτωνεξοικονομώντας χρόνο, χωρίς άλλα προαπαιτούμενα, χωρίς κόπο και περίπλοκες διαδικασίες καθώς δεν απαιτείται δέσμευση συμβολαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το siteτης αλυσίδας My market & Vodafone TV | mymarket.gr

Μαζί, θα τα δούμε όλα!

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη από τα My market!

Μαζί για όσα αγαπάς #giaosaagapas

Σχετικά με τα My market:

Τα Mymarket είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket με 243σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: MymarketLocal. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα Mymarket συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Σχετικά με το Vodafone TV:

Το Vodafone TV προσφέρει μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας, καθώς είναι το «Σπίτι της ΗΒΟ» και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Disney+ στην Ελλάδα, ενώ οι συνδρομητές του απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες των WarnerBrosStudios σε Α’ Προβολή, καθώς και αποκλειστικά τον κατάλογο μίας από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης, της Viaplay, βραβευμένα ελληνικά ντοκιμαντέρ, αλλά και το πλούσιο ελληνικό περιεχόμενο του Ertflix, ενώ πρόσφατα έγινε ο αποκλειστικός streamingpartner της τηλεοπτικής σειράς του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα, Βασίλη Κεκάτου για το Mega TV, «MilkyWay».