Μιχάλης Πλιάκος: Ήθελα πάντα να γυρίσω στον τόπο μου

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Δήμαρχος Ζίτσας και εκ νέου υποψήφιος, Μιχάλης Πλιάκος.

Αναφερόμενος στην πορεία του από τα νεανικά του χρόνια, ακόμη από το Πανεπιστήμιο το μυαλό του, ως γνήσιος Ηπειρώτης ήταν να γυρίσει πίσω. Πίσω στην πατρίδα του. Χωρίς να έχει όνειρο ή σχέδιο να γίνει Δήμαρχος, οι συγκυρίες τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με την πολιτική και τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και να εκλεγεί.

“Με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα”

Αυτό που, όπως αποκαλύπτει, τον χαρακτηρίζει είναι ότι πλέον πολύ κοντά με όλους τους πολίτες και εκείνοι δεν τον έχουν αδικήσει ποτέ. Τον εμπιστεύονται εδώ και χρόνια και το γεγονός ότι έχει διάρκεια η θητεία του δείχνει και μια αξία στο χρόνο. Αυτό που τον κάνει επίσης χαρούμενο είναι ότι πλέον οι πολίτες του Δήμου του τον φωνάζουν με τον μικρό του όνομα. “Η σχέση μας με τους συμπολίτες μου, συμπατριώτες  είναι διαχρονική και είναι αυθτ που τιμάει αυτούς και εμένα πιο πολύ. Με τιμάει πολύ γιατί με φωνάζουν όλοι με το μικρό μου όνομα και με γνωρίζουν πλέον όλοι όσο κι αν φαίνεται περίεργο. Νομίζω ότι αυτό είναι το κέρδος αυτή την 8ετία και ότι μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια και να ζητάω τη στήριξή τους.” τονίζει.

Ο Μιχάλης Πλιάκος είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη “Έντιμη Πολιτεία” στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.