Μπαράζ ανακοινώσεων… έκπληξης στα Γιάννενα – Απάντηση στην απάντηση από την παράταξη Μπέγκα

Σε έναν διάλογο με ανακοινώσεις “έκπληξης” όπως ξεκινούν στην εισαγωγή τους έχει επιδοθεί την τελευταία ώρα ο Δήμος Ιωαννιτών και η παράταξη του Θωμά Μπέγκα “Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα”.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τελευταία έβγαλε μια ανακοίνωση για την επίσκεψη του Θωμά Μπέγκα στο Δημαρχείο ο οποίος μεταξύ άλλων αναζήτησε το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου για να τον συναντήσει θεσμικά αλλά ενημερώθηκε ότι έλειπε. Μέσα σε λίγες ώρες η απάντηση του Δήμου λίγο πολύ ενημέρωνε τον Θωμά Μπέγκα να μην βιάζεται για δημαρχία γιατί θα… σκοντάψει.

Με γρήγορα αντανακλαστικά ήρθε ακόμη μια απάντηση από την παράταξη Μπέγκα.

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση – απάντηση της δημοτικής αρχής στο δελτίο τύπου της παράταξής μας για τις επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου και κλιμακίου της “Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα” σε υπηρεσίες του δήμου.

Καμία αιχμή δεν αφέθηκε στην ανακοίνωσή μας για την απουσία του δημάρχου εκτός Ιωαννίνων, ούτε αμφισβητήθηκαν οι πιθανοί λόγοι αυτής.

Αντίθετα, τονίστηκε ότι στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με εργαζόμενους σε υπηρεσίες του δήμου και μεταξύ άλλων και στο δημαρχείο, ο κ. Μπέγκας αναζήτησε το δήμαρχο αναγνωρίζοντας το θεσμικό του ρόλο.

Από τα γεγονότα μέχρι την απάντηση της δημοτικής αρχής υπάρχουν πολλά άλματα λογικής τα οποία δεν έχουμε σκοπό να ακολουθήσουμε.

Με πολιτικό πολιτισμό και χωρίς καμία διάθεση για προκλήσεις συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τις εκλογές του Οκτωβρίου, χωρίς να επιδιώκουμε να καταλάβουμε τίποτα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση Δήμου Ιωαννιτών: «Ο κ. Μπέγκας βιάζεται να επιστρέψει στο γραφείο του Δημάρχου. Και όποιος βιάζεται σκοντάφτει»