Νέο Κατάστημα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου στα Ιωαννινα από την Alter Ego

Η alter ego είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων και προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ενθουσιασμό ανακοινώνει το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2023 το νέο κατάστημα άνοιξε και προσφέρει μια ευρεία γκάμα από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, mods, αντιστάσεις, καθώς και αξεσουάρ.

Βρίσκεται στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα σχεδόν στη γωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, σε βολική τοποθεσία δίπλα στο γνωστό σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η alter ego αποτελεί σήμερα στη χώρα μας σημείο αναφοράς στη μάχη κατά του καπνίσματος. Αυτό ήταν και το όραμα μας, πριν 14  χρόνια, για να στήσουμε ένα «πνεύμονα ελπίδας, αξιοπιστίας και αποτελεσματικών λύσεων» που αντιμετωπίζουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες καπνιστές. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για να βοηθήσουμε σε μια πραγματική αλλαγή που θα βελτιώσει τόσο την υγεία όσο και την ποιότητα της ζωής των πελατών μας.

Τα τελευταία 14 χρόνια, ακολουθήσαμε απόλυτα τις νομικές προδιαγραφές και τα πιο αυστηρά κριτήρια, όσον αφορά την υψηλή ποιότητα και έλεγχο των προϊόντων μας. Ερευνήσαμε , αλλά και επενδύσαμε στην καινοτομία, ώστε να προσφέρουμε ότι πιο πρωτοποριακό και αποτελεσματικό που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Η εξειδικευμένη εκπαίδευση των συνεργατών και του προσωπικού μας αποτελεί σημείο αναφοράς της εταιρείας μας.

Η εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας προς την εταιρεία μας αποδεικνύεται στην πορεία των ετών. Το δίκτυο καταστημάτων μας μεγάλωσε χάρη στην αφοσίωση των πελατών μας, αλλά και λόγω της αποτελεσματικότητας του ατμίσματος ενάντια στο κάπνισμα.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό κάθε κατάστημα της alter ego σε σχέση με άλλα καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι:

Α) Η δέσμευση του να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα ατμίσματος της αγοράς.

Β) Η παροχή κορυφαίων υγρών αναπλήρωσης.

Γ) Το πρόγραμμα alter ego Quality Plus σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, για την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης. Γιατί η απόλαυση μεγαλώνει όταν “ξέρουμε τι ατμίζουμε” με αποδείξεις.

Δ) Το σύστημα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία “alter ego BonusCard – Κ€ΡΔΙΖΩ”, 

Ε) Το καταρτισμένο προσωπικό.

ΣΤ) Οι ειδικές τιμές και προσφορές.

Ζ) Η συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η alter ego προσφέρει τρεις ειδικές προσφορές για να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου καταστήματος:

Από τις 9 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κάποιο προϊόν και να λάβουν μια δωροεπιταγή 10€ για την επόμενη αγορά τους.

Από τις 24 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν 10 Aspire Origin Bar μιας χρήσεως και να λάβουν δύο επιπλέον αναλώσιμα ως δώρο (10 + 2 Δώρο).

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου

Οι πελάτες μας μπορούν να κερδίσουν 10€ αφού μας συστήσουν έναν φίλο.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προσφορές μας επισκεφτείτε το νέο κατάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το ωράριο του νέου καταστήματος της alter ego στα Ιωάννινα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2651 064020 ή μέσω email στο info@alterego.gr. Για να μαθαίνετε τα νέα μας, ακολουθήστε το alter ego στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/alterego.gr

Instagram: https://www.instagram.com/alterego_gr/

YouTube: https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs

Σχετικά με την alter ego

Το 2009, ιδρύθηκε η alter ego στην Ελλάδα ως το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ευρώπη. Η οικογένεια μας συνεχίζει να μεγαλώνει εξαιτίας της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Έχουμε επενδύσει στον εκσυγχρονισμό των καταστημάτων μας, αλλά και στην εκπαίδευση των συνεργατών μας. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων καθημερινά στη μάχη κατά του καπνίσματος μέσω του δικτύου των καταστημάτων μας.