Οι καλύτερες γατοτροφές γιατί μόνο αυτές αξίζει η γάτα σου

Η σωστή και ισορροπημένη ανάπτυξη της γάτας συνδέεται άμεσα με τη διατροφή της, γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζεις σε όλα τα ηλικιακά στάδια για την ισορροπημένη διατροφή της χνουδωτής σου φίλης.

Στο αγαπημένο online pet shop της Θεσσαλονίκης, tuko.gr, γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες της τετράποδης παρέας σου και φροντίζουν να της παρέχουν πάντα τα καλύτερα.

Βρες την κατάλληλη γατοτροφή από την ποικιλία επώνυμων και πιστοποιημένων προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος, βάσει της ηλικίας και των ιδιαίτερων διατροφικών αναγκών της ψιψίνας σου.

Τι τροφή να διαλέξεις για την ντίβα του σπιτιού;

Οι γάτες, ως γνωστόν, είναι ιδιαιτέρως επιλεκτικές όσον αφορά το φαγητό τους!

Δεν τρώνε ό,τι κι ό,τι και μπορεί να βαρεθούν εύκολα συγκεκριμένες γατοτροφές ή να είναι πιο ευχαριστημένες με την εναλλαγή ξηράς και υγρής τροφής.

Σε κάθε περίπτωση, εσύ πρέπει να φροντίζεις ώστε η τροφή γάτας, που θα επιλέξεις, να συμβαδίζει με την ηλικία της, γιατί άλλες ανάγκες έχουν τα γατάκια, άλλες οι ενήλικες γάτες και διαφορετικές οι πιο ώριμες.

Φυσικά οι διάφορες διατροφικές ιδιαιτερότητες του αιλουροειδούς σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Μην ξεχνάς πως η διατροφικές συνήθειες της γάτας αλλάζουν πάντα μετά τη στείρωση. Προσέχεις, λοιπόν, οι τροφές να είναι για στειρωμένες γάτες, ώστε να μην κερδίζουν extra βάρος.

Ξηρά τροφή VS Κονσέρβα

Διάλεξε ξηρά τροφή, που σχεδόν πάντα καλύπτει κάθε ανάγκη και ικανοποιεί όλα τα γούστα με τις διάφορες γευστικές της επιλογές.

Βρες εδώ ξηρά τροφή για γάτες με κοτόπουλο, γαλοπούλα, αγαπημένο σολομό ή απολαυστικό τόνο και ψάρι, αλλά και μοναδικούς συνδυασμούς, και ξετρέλανε γατάκια και ενήλικες γάτες. Οι απολαυστικές επιλογές ισχύουν και για υπέρβαρες γάτες και φυσικά για στειρωμένες.

Η τροφή σε υγρή μορφή είναι επίσης μία ολοκληρωμένη διατροφική επιλογή για τη γάτα, γι’ αυτό και επιλέγεται συχνά ως η βασική της τροφή.

Είναι πλούσια στις πρωτεΐνες, βιταμίνες και γενικά σε όλα τα συστατικά που πρέπει να παίρνει η ψιψίνα σας από το φαγητό της.

Οι πολλές και μοναδικές γεύσεις, που θα βρεις, δεν θα την αφήσουν ασυγκίνητη. Γαλοπούλα, κοτόπουλο, βοδινό, πάπια, τόνος και γαρίδα μέσα σε γευστική σάλτσα είναι μερικές μόνο από τις γευστικές επιλογές.

Προτίμησε ξηρά τροφή ή κονσέρβα για τα χνουδωτά τετράποδα ή φρόντισε να τις εναλλάσσεις, ώστε να παίρνουν και περισσότερο νερό από την υγρή τροφή.

Περιηγήσου στο tuko.gr, για να ανακαλύψεις τις φανταστικές επιλογές σε ξηρά & υγρή τροφή, barf & λιχουδιές από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα brands.

Κάνε χαρούμενο το γατόνι σου, αλλά και σένα μιας και θα βρεις ποιοτικές τροφές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές!