Παραίτηση – βόμβα από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων

Γίνεται γνωστό ότι ο κ. Κωνσταντίνος Ρώσσης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστίνα Κωτσαντή. Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει συμπεριφορές που προσβάλλουν και προκαλούν την κοινή γνώμη.

Καταδικάζει κάθε μορφή βίας, όπως αυτές που αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα και είναι πιστή στις αρχές της ισονομίας, της ισότητας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Θεωρεί αδιαπραγμάτευτο το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Νωρίτερα η παράταξη Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία επίσης ζητούσε την παραίτηση του κ. Ρώσση. Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Η ανάρτησή του με την οποία επιπλήττει και χλευάζει όσους βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν μια σειρά περιστατικών που τους στιγμάτισαν είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Τέτοιου είδους λογικές δεν μπορεί να έχουν θέση ειδικά στο Δημοτικό μας Θέατρο. Για το λόγο αυτό ζητούμε την άμεση απομάκρυνσή του από μέλος του
Διοικητικού Συμβουλίου.”