Πάτρα: Η αλήθεια για την κεταμίνη – «Καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επαναλαμβάνει τις τελευταίες μέρες πως δεν έχει ιδέα για την κεταμίνη που χορηγήθηκε και στοίχισε τη ζωή στην κόρη της, τον περασμένο Γενάρη.

Τα νέα στοιχεία όμως είναι αποκαλυπτικά. Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Live News Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ήδη έχουν βρεθεί «ύποπτες» αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο. Αναζητήσεις για φάρμακα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αν επαληθευτούν αναμένεται να φέρουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ήδη πάντως η υπόθεση χαρακτηρίζεται απόλυτα δεμένη, αφού η 33χρονη ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο όταν πέθανε η 9χρονη Τζωρτζίνα, με την τελευταία επίσκεψη των γιατρών να έχει γίνει μία ώρα νωρίτερα. Η κεταμίνη της στέρησε τη ζωή, το πολύ μέσα σε 20 λεπτά, όπως ανέφεραν οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ύποπτες αναζητήσεις στο διαδίκτυο, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, για συγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες. Όπως ανέφερε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε προχωρήσει σε σχετικές αγορές, που ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν βάλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα στενά της πρόσωπα από την Πάτρα στο «κάδρο» της έρευνας και οι παρακολουθήσεις ήταν αδιάκοπες και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Το επόμενο διάστημα οι έρευνες για τις αναζητήσεις της 33χρονης θα ενταθούν. Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει και φυσικά να μιλήσει για την κεταμίνη. Γι’ αυτό θέλουν επιπλέον στοιχεία που να μην της αφήνουν, όπως λένε το παραμικρό περιθώριο ελιγμού ή άρνησης της βαρύτατης κατηγορίας. Το έργο της αστυνομίας χαρακτηρίζεται δύσκολο. Είναι χαρακτηριστικό πως και για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, οι Αρχές δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν πως το «όπλο» έφτασε στα χέρια της γυναίκας που το χρησιμοποίησε.

Ακόμη, ο Βασίλης Λμαπρόπουλος αποκάλυψε πως η 33χρονη είχε κάνει άλλη μία απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας, μία απόπειρα που φαίνεται να συνδέεται με κρίση στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σύμφωνα με δηλώσεις μέλους του προσωπικού του νοσοκομείου στην Πάτρα, η 33χρονη είχε ζητήσει στις αρχές του Ιανουαρίου του 2022 να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα εκ νέου, προφασιζόμενη προβλήματα υγείας που εμφάνισε και μάλιστα είχε ζητήσει αδικαιολόγητα να υποβληθεί η 9χρονη σε μαγνητική τομογραφία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η παραπάνω μαρτυρία, κάτι τέτοιο είναι ενδεικτικό των μεθοδεύσεων της 33χρονης.

Πηγή: newsit.gr