Πάτρα: Πληροφορίες για προσαγωγή ίσως και σύλληψη τις επόμενες ώρες

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο σε διάστημα τριών χρόνων.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες ένα άτομο αναμένεται να προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδεχομένως μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.

Μία σύλληψη μάλιστα, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε θα είναι η τελευταία για την πολύκροτη υπόθεση. Και δεν πρόκειται απαραίτητα για ανθρώπους που είναι «φυσικοί αυτουργοί» στον ενδεχόμενο φόνο, αλλά και άνθρωποι που με κάποιους τρόπους βοήθησαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη, ακόμη και αν δεν κατανοούσαν εκείνη την εποχή τι θα μπορούσε να συμβεί.

Σε πταισματοδίκη ο υποστράτηγος που μήνυσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο μεταξύ ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας, αναμένεται σήμερα Δευτέρα (4/11) να περάσει το κατώφλι του Πταισματοδίκη Πάτρας, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη όταν προ μηνός ο κύριος Ρουγκάλας υπέδειξε δημόσια την Ρούλα Πισπιρίγκου ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ίδιος έγραψε μεταξύ άλλων:

«Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη, όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις σε όσα έχω αναφέρει, αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική»…

newsit.gr