Πάτρα: Τι έδειξε το τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Τις εξελίξεις παρακολουθεί κυριολεκτικά λεπτό προς λεπτό από το κελί όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου με τις πληροφροίες να λένε ότι η τηλεόραση στο κελί της δεν κλείνει σχεδόν ποτέ ενω οι μόνες διακοπές γίνονται προκειμένου να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο με τους δκηγόρους της και τους συγγενείς της. Στο μικροσκόπιο έχει μπει και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, από τις πρώτες πάντως έρευνες προκύπτει ότι έχουν διαγραφεί στοιχεία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τις συνεχείς αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των 3 παιδιών της ανέκφραστη και σιωπηλή μπροστά στην τηλεόραση που έχει από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο απομονωμένο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι η ώρα που οι Αρχές ερευνούν εκτός από τη διαδρομή της κεταμίνης που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα και το τάμπλετ του παιδιού που το είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου  μέσα στον τάφο του. Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν μόνο  ένα βίντεο με κινούμενα σχέδια και 2 επεισόδια κωμωδιών που παρακολουθούσε ενδεχομένως  η μικρούλα θεωρείται ωστόσο πιθανό να υπάρχουν αρχεία αναζητήσεων τα οποία  έχουν διαγραφεί.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν αναλάβει την προσπάθεια για την ανάσυρσή τους καθώς είναι συνδεδεμένα με το μέιλ της 33χρονης το οποίο ήδη βρίσκεται στο μικροσκόπιο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει αλλάξει τις συνήθειες της στη φυλακή ακόμη και μετά την τοποθέτηση τηλεόρασης μέσα στο κελί . Καταναλώνει ελάχιστο φαγητό και όταν ανοίγει η πόρτα για τον προαυλισμό της προτιμά να εξαντλήσει όλο το χρόνο   στο καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου για να επικοινωνήσει με τη μητέρα, την αδελφή της και με τους δικηγόρους της που μεταφέρουν και κάποια  μηνύματα της.

«Δεν την επισκέφθηκε σήμερα κάνεις, αύριο ίσως ο δικηγόρος της» μεταδίδει ο ρεπόρτερ Παναγιώτης Φωτεινός έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα 7 μέρες μετά την προφυλάκιση η  μεγαλύτερη αγωνία της  33χρονης  είναι πότε θα βγει από τον Κορυδαλλό. Αίτημα που είναι αδύνατον να τεθεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο εάν δεν ολοκληρωθεί η τεχνική έκθεση επιστημόνων που να αποδεικνύουν κενά στα ιατρικά δεδομένα της δικογραφίας σύμφωνα με τους δικηγόρους.

Οι έρευνες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, τα στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης, η νέα τροπή στη διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο τη Μαλένα και την Ίριδα είναι οι εξελίξεις που παρακολουθεί όχι μόνο το πανελλήνιο με αγωνία αλλά και η Ρουλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί της.

Ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, και ενώ το ζευγάρι δήλωνε έντονο ενδιαφέρον για να αποκαλυφθεί από τι πέθανε το παιδί και ενώ «υμνούσαν» τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, στη συνέχεια μέσω δικηγόρου και μήνυσης που υπέβαλλαν ζητούσαν χρηματική αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στην μηνυτήρια έκθεση, το ζευγάρι κατηγορεί έμμεσα τους γιατρούς πως σκότωσαν το παιδί τους.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος που μεσολάβησε προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία η κατηγορουμένη με τον εν λόγω δικηγόρο.

Πηγή: Mega