Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα γύρω από το Στάδιο των Ζωσιμάδων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων ”Οι Ζωσιμάδες”.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται ενόψει της διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE αθλητικής περιόδου 2021-2022, μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 17-10-2021 και ώρα 20.30.

Αποφασίστηκε:

– προσωρινή απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων, επί των οδών Φώτου Τζαβέλλα, Μιχαηλίδη και Σταδίου, την Κυριακή 17-10-2021 και από ώρα 16:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

-προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί των οδών Φώτου Τζαβέλλα, Μιχαηλίδη και Σταδίου, την Κυριακή 17-10-2021 και από ώρα 17:00’, έως πέρατος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

– τοποθέτηση προσωρινής σήμανσης θα γίνει με ευθύνη – μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, το οποίο εξουσιοδοτείται για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής ασφάλειας, εφόσον απαιτηθεί.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης.