Πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο του Λαιμού το Σάββατο στο Πάπιγκο

Ο γόνος μιας από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες επέλεξε το μικρό Πάπιγκο για να παντρευτεί την αγαπημένη του το Σάββατο 19 Ιουνίου.

Ο λόγος, βέβαια, για τον Αντώνη Λαιμό και την Μαρίκα Αράπογλου οι οποίοι θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτή την εβδομάδα ενώ το μυστήριο θα τελεστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr, με την παρουσία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου. Μάλιστα το ζευγάρι που διατηρεί χαμηλό προφίλ βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή για να ρυθμίσει λεπτομέρειες του γάμου.  Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει αγοράσει και έκταση στην περιοχή και δεν θα είναι η τελευταία φορά αυτή που θα βρεθούν στα Ζαγοροχώρια μιας και αναμένεται να επενδύσουν εδώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika (@marika_arapoglou)

Το αγαπημένο ζευγάρι σε τρυφερή στιγμή όπως τη δημοσίευσε η Μαρίκα Αράπογλου στον λογαριασμό της στο Instagram 

Στα Ζαγοροχώρια οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για την υποδοχή των υψηλών καλεσμένων ενώ θεωρείται βέβαιη και η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα των καταλυμάτων αλλά και των εταιρειών με εναλλακτικές δραστηριότητες καθώς μην ξεχνάμε ότι ο γάμος συμπίπτει και με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οπότε η περιοχή αναμένεται να βουλιάξει από κόσμο.