Σαν σκηνές από θρίλερ: Νέα βίντεο ντοκουμέντα δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Δύο νέα βίντεο ντοκουμέντα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία την Τρίτη (28.2.2023) στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δυο τρένων στην Λάρισα ήρθαν στην επιφάνεια και οι εικόνες τους συγκλονίζουν προκαλούν σοκ!

Ο Λάζος Παπαζήσης που επέβαινε στο μοιραίο επιβατηγό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία, και είναι ο πρώτος που κατέθεσε δήλωση παράστασης για τη στήριξη της κατηγορίας για το τραγικό συμβάν, αποτύπωσε σε τρία βίντεο που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook, τις εικόνες τρόμου από την τραγωδία.

Ο Λάζος Παπαζήσης τραυματίστηκε (νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας), αλλά βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια. θέλησε να αποτυπώσει την κόλαση που υπήρχε παντού.

Οι εικόνες συγκλονίζουν και είναι σοκαριστικές. Δείχνουν τον απόλυτο τρόμο και την φρίκη, που έζησαν όλοι όσοι βγήκαν από τα συντρίμμια ή βρέθηκαν στο σημείο.

Παντού υπάρχουν φωτιές ανάκατες με λαμαρίνες. Φωνές και κλάματα ακούγονται από κάθε σημείο. Άνθρωποι ανάμεσα στα συντρίμμια σοκαρισμένοι από το τραγικό δυστύχημα.