Στηρίζουμε τις κλειστές επιχειρήσεις της Ηπείρου – Αν εξυπηρετείς online ή τηλεφωνικά στείλε μας μήνυμα

Λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, το ipeirotika.gr αποφάσισε να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τις πληγείσες από τα υποχρεωτικά μέτρα επιχειρήσεις της Ηπείρου.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με τις επιχειρήσεις που έχουν τα φυσικά καταστήματά τους κλειστά αλλά μπορούν να εξυπηρετήσουν με παραγγελίες ή προσφέροντας τις υπηρεσίες τους είτε μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου.

Εάν έχεις κλειστή επιχείρηση αλλά δέχεσαι παραγγελίες/ προσφέρεις υπηρεσίες με αυτό τον τρόπο στείλε μας mail στο ipeirotika@gmail.com ή στο messenger της σελίδας μας στο Facebook (πατώντας ΕΔΩ) και θα συμπεριλάβουμε την επιχείρησή σου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στη λίστα που θα δημιουργήσουμε και δημοσιεύσουμε.

Η λίστα των επιχειρήσεων της Ηπείρου θα ανανεώνεται συνεχώς και θα περιλαμβάνει το όνομα της επιχείρησης και τον τρόπο επικοινωνίας με αυτήν.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε όλοι τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής μας και να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότερο αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση. Υγεία και υπομονή για τις μέρες που έρχονται.