Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας», οργανώνει συναυλία του Τμήματος Κλασικής Κιθάρας του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων, τη Δευτέρα 23 Μαΐου (ώρες 18:30-20:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Με την καθοδήγηση-διδασκαλία της μουσικού και υπεύθυνης καθηγήτριας του Τμήματος, Ελένης Κιτσούλη, οι μαθητές θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της εργασίας τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ερμηνεύοντας έργα ελληνικού και κλασικού ρεπερτορίου.

Το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων, από τα πρώτα Μουσικά Σχολεία που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα, με την εικοσιπεντάχρονη λειτουργία και δραστηριότητά του αποτελεί σημείο μουσικής και πολιτιστικής αναφοράς τόσο για την πόλη των Ιωαννίνων όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-18:00)

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.