Συνέδριο για τον εναλλακτικό τουρισμό στα Ιωάννινα!

Η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Grand Serai, το τελικό Συνέδριο του ευρωπαϊκού έργου «Developing and promoting extreme tourism in Greece Albania cross-border area” με ακρωνύμιο EX.TOUR που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II “Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020» .
Βασικός στόχος του Έργου ήταν η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Αλβανίας μέσα από την ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας και του τουρισμού των extreme sports. Ο τουρισμός περιπέτειας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς κλάδους, ιδιαίτερα στην περιοχή παρέμβασης. Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν οι παρεμβάσεις που έγιναν στη περιοχή στο πλαίσιο του έργου και τα αποτελέσματα του.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν φορείς του εναλλακτικού τουρισμού και θα ακολουθήσει συζήτηση σχετική με το αντικείμενο.

*Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Covid 19 για την παρουσία στην εκδήλωση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση διαδικτυακά στο κάτωθι link: https://bit.ly/3u9rYNl