Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Μεγάλος χορηγός στο 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός το 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης, μία διοργάνωση που στοχεύει στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου και έχει τις προϋποθέσεις να αποτελέσει θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας. Η ανακοίνωση της χορηγίας προς το  Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στα Ιωάννινα, παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνου Ζωνίδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννη Βουγιούκα, και του Δημάρχου Δήμου Δωδώνης, κ. Χρήστου Ντακαλέτση.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Δωδώνης  κ. Χρήστος Ντακαλέτσης ευχαρίστησε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τη χορηγία, αναφέροντας: «Για έκτη χρονιά, από το 2017, πραγματοποιούμε στον Δήμο Δωδώνης το Φεστιβάλ το οποίο έχει στόχο την ανάπτυξη του τόπου σε πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο. Πλέον πορευόμαστε μαζί με την Τράπεζα Ηπείρου σε αυτή την προσπάθεια. Είναι χαρά μας να βλέπουμε επιχειρήσεις να στηρίζουν τα τοπικά δρώμενα και να συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη».

Τη συμβολή της πρωτοβουλίας στην ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού της Ηπείρου τόνισε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης, ο οποίος ανέφερε: «Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει σταθερά πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό στον τόπο μας, όπως το Φεστιβάλ Δωδώνης. Η συμμετοχή μας έχει ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου μας και την ανάπτυξη της Ηπείρου. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Δήμαρχο Δωδώνης κ. Χρήστο Ντακαλέτση και όλους όσους βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Στην Τράπεζα Ηπείρου ενισχύουμε διαχρονικά δράσεις που δίνουν σημαντική ώθηση στην τοπική κοινωνία και ενθαρρύνουν την πολιτιστική δραστηριότητα, προβάλλοντας παράλληλα την Περιφέρεια της Ηπείρου σε όλη την Ελλάδα. H Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βρίσκεται δίπλα στους ηπειρώτες για περισσότερα από 40 χρόνια, στηρίζοντας ενεργά σημαντικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας. Με τη συμμετοχή μας στο 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης, συμβάλουμε έμπρακτα σε τοπικές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια υπεραξία που θα καρπώνονται όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας Ηπείρου».

Το 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης, με τη συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Υλοποιείται από το 2017 στον αρχαιολογικό χώρο του Δήμου Δωδώνης και σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα φιλοξενηθούν και φέτος καλλιτεχνικές και επιστημονικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, με διεθνή προσανατολισμό.