Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ κατακτούν την κορυφή των Olymp Awards 2021

Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι διακρίθηκαν στα φετινά Olymp Awards 2021 για την ασύγκριτη ποιότητα, την αυθεντική γεύση και το πλούσιο άρωμά τους.

Olymp Awards αποτελούν έναν κορυφαίο διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την εξειδικευμένη μέθοδο βαθμολόγησης που ακολουθεί. Συγκεκριμένα, όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς τη συσκευασία τους ή κάποιο άλλο διακριτικό στοιχείο. Τα δείγματα αξιολογούνται από διακεκριμένους σεφ με βασικότερα κριτήρια τη γεύση, την υφή, την όψη, την οσμή και τη γενική αίσθηση απόλαυσης.

Σε όλα αυτά τα κριτήρια υπερτερούν τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, τα οποία παράγονται σε ένα πιο σύγχρονα εργοστάσια τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με αγάπη και μεράκι, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και νέες, βελτιωμένες πρακτικές. Η γνώση και η εξειδίκευση των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ, έχουν οδηγήσει στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που επιλέγονται καθημερινά από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.